Coolsculpting behandeling van love handles

Vetophopingen in de zij – de love handles –  worden veelal als storend ervaren.  Met Dualsculpting is het mogelijk deze love handles -links en rechts- gelijktijdig te behandelen. De behandeling kan ook gecombineerd worden met de buik.  Alleen bij Coolsculpting Centers is namelijk CoolAdvantage apparatuur voor deze efficiënte aanpak met Dualsculpting beschikbaar.

 Efficiënt met Dualsculpting

(Foto). Vrouw tweezijdig behandeld aan love handles met Dualsculpting in 2 x 2 behandelingen.

Coolsculpting behandeling heupen

(Foto). Man tweezijdig behandeld aan love handles en buik met Dualsculpting in 1 behandeling (2 x 1,5 uur).

lovehandle coolsculpting

Vakkundig en betrouwbaar

Bij Coolsculpting Centers wordt alleen gewerkt met BIG-geregistreerde behandelaars, die onder leiding van een arts inmiddels al ruim 10.000 behandelingen hebben uitgevoerd. Door het gebruik van de officiële, goedgekeurde Coolsculpting apparatuur is het mogelijk veilige en goede resultaten te boeken. Als enige beschikt elke vestiging van Coolsculpting Centers over Dualsculpting CoolAdvantage apparatuur waarmee twee vetgebieden tegelijk kunnen worden behandeld.

Is Coolsculpting iets voor jou? Vraag het ons direct: 020-2373100. Of stuur nu het aanvraagformulier in, dan nemen we contact met jou op.

Hoe werkt Coolsculpting? Maak afspraak

 Andere veel behandelde plekken zijn de buik, benen, kin en flanken.

 • Effectieve aanpak
 • Gerichte, effectieve aanpak van vetcellen.
 • Geen operatie
 • Geen operatie dus geen littekens. Pijnloos en geen herstelperiode.
 • Bewezen techniek
 • Goedgekeurd door de FDA. Al meer dan 1.200 behandelingen in NL.
 • Bespaart tijd
 • Dualsculpting (tweezijdig) scheelt de helft in behandeltijd.

  Zo werkt Coolsculpting

  Bij Coolsculpting maken we gebruik van gecertificeerde apparatuur. Tijdens de behandeling wordt de applicator op de huid geplaatst. Deze is qua grootte aangepast op het te behandelen gebied, waardoor we heel gericht kunnen werken. Vervolgens worden de huid en het onderliggende vetweefsel vacuum gezogen tussen de koelplaten en begint het koelen.
  Hoe werkt Coolsculpting

  Is Coolsculpting iets voor jou?

  Coolsculpting is het lokaal weghalen van vetcellen door middel van bevriezing. Daarmee kunnen we de meest voorkomende ‘probleemgebieden’ strakker maken. Beantwoord drie vragen en ontdek of het iets voor jou is.
  Doe nu de CoolScan!