Coolsculpting behandeling van onderkin

Vet rond het gezicht kan heel storend zijn, want een onderkin is niet te camoufleren. Met Coolsculpting kan een onderkin zeer goed worden behandeld. De bevroren vetcellen worden geleidelijk door het lichaam afgevoerd, zodat de huid de tijd heeft om elastisch mee te bewegen.

kin

Als eerste in Nederland

Al in 2015 is Coolsculpting Centers als eerste in Nederland gestart met de speciale kin applicator. Hierdoor werd al veel ervaring opgebouwd en worden zeer goede resultaten behaald. Vaak is zelfs één dubbele behandeling (links en rechts onder de kin) voldoende.

(Foto). Een mooie, natuurlijke kaaklijn is weer zichtbaar.

chin

Vakkundig en betrouwbaar

Bij Coolsculpting Centers wordt alleen gewerkt met BIG-geregistreerde behandelaars, die onder leiding van een arts inmiddels al ruim 5.500 behandelingen hebben uitgevoerd. Door het gebruik van de officiële, goedgekeurde Coolsculpting apparatuur is het mogelijk veilige en goede resultaten te boeken. Als enige beschikt elke vestiging van Coolsculpting Centers over Dualsculpting CoolAdvantage apparatuur waarmee twee vetgebieden tegelijk kunnen worden behandeld.

Is Coolsculpting iets voor jou? Vraag het ons direct: 020-2373100. Of stuur nu het aanvraagformulier in, dan nemen we contact met jou op.

Hoe werkt Coolsculpting?  Maak afspraak

Speciale kin applicator

De behandeling met Coolsculpting is de methode waarbij door bevriezing geleidelijk vetcellen worden afgebroken. Het lichaam voert de cellen zelf af, de huid past zich elastisch aan. De Coolsculpting kin applicator is speciaal ontwikkeld omdat het gebied onder de kin een lastige behandelplaats is. De resultaten zijn zeer goed (zie foto boven). De Coolsculpting kin applicator voldoet ook aan de strenge eisen van de Amerikaanse FDA.

coolsculpting-vs-kybella

Met het YouTube filmpje YT: Kybella vs Coolsculpting Kin wordt de behandeling van Coolsculpting met een andere methode Kybella vergeleken. Bij bevriezing worden geen naalden gebruikt zoals in de methode met Kybella.

 

Andere veel behandelde plekken zijn de buik, heupen, benen en flanken.

 

 • Effectieve aanpak
 • Gerichte, effectieve aanpak van vetcellen.
 • Geen operatie
 • Geen operatie dus geen littekens. Pijnloos en geen herstelperiode.
 • Bewezen techniek
 • Goedgekeurd door de FDA. Al meer dan 1.200 behandelingen in NL.
 • Bespaart tijd
 • Dualsculpting (tweezijdig) scheelt de helft in behandeltijd.

  Zo werkt Coolsculpting

  Bij Coolsculpting maken we gebruik van gecertificeerde apparatuur. Tijdens de behandeling wordt de applicator op de huid geplaatst. Deze is qua grootte aangepast op het te behandelen gebied, waardoor we heel gericht kunnen werken. Vervolgens worden de huid en het onderliggende vetweefsel vacuum gezogen tussen de koelplaten en begint het koelen.
  Hoe werkt Coolsculpting

  Is Coolsculpting iets voor jou?

  Coolsculpting is het lokaal weghalen van vetcellen door middel van bevriezing. Daarmee kunnen we de meest voorkomende ‘probleemgebieden’ strakker maken. Beantwoord drie vragen en ontdek of het iets voor jou is.
  Doe nu de CoolScan!