Coolsculpting voor slanke heupen

 

Een gewilde plek voor vetophoping zijn de heupen, die het silhouet breder maken. Zelfs met veel sporten blijven de vetcellen hier graag zitten. Met Dualsculpting kan het vet dat zich afzet op de heupen, flanken en rug goed in één behandeling worden aangepakt.

Mooi in balans komen

Met Dualsculpting kan Coolsculpting Centers als enige in Nederland gelijktijdig meerdere vetgebieden behandelen. Hierdoor komt het silhouet sneller in balans. Doordat er op verschillende plaatsen een aantal centimeters vetcellen gelijktijdig verdwijnt, is dit ook zeer efficiënt in de behandeltijd.

Coolsculpting zijdij

 

Coolsculpting behandeling heupen

Vakkundig en betrouwbaar

Bij Coolsculpting Centers wordt alleen gewerkt met BIG-geregistreerde behandelaars, die onder leiding van een arts inmiddels al ruim 5.500 behandelingen hebben uitgevoerd. Door het gebruik van de officiële, goedgekeurde Coolsculpting apparatuur is het mogelijk veilige en goede resultaten te boeken. Als enige beschikt elke vestiging van Coolsculpting Centers over Dualsculpting CoolAdvantage apparatuur waarmee twee vetgebieden tegelijk kunnen worden behandeld.

Is Coolsculpting iets voor jou? Vraag het ons direct: 020-2373100. Of stuur nu het aanvraagformulier in, dan nemen we contact met jou op.

Hoe werkt Coolsculpting? Maak afspraak

Bekijk ook de andere behandelingen van de buik, benen, kin en flanken.

 • Effectieve aanpak
 • Gerichte, effectieve aanpak van vetcellen.
 • Geen operatie
 • Geen operatie dus geen littekens. Pijnloos en geen herstelperiode.
 • Bewezen techniek
 • Goedgekeurd door de FDA. Al meer dan 1.200 behandelingen in NL.
 • Bespaart tijd
 • Dualsculpting (tweezijdig) scheelt de helft in behandeltijd.

  Zo werkt Coolsculpting

  Bij Coolsculpting maken we gebruik van gecertificeerde apparatuur. Tijdens de behandeling wordt de applicator op de huid geplaatst. Deze is qua grootte aangepast op het te behandelen gebied, waardoor we heel gericht kunnen werken. Vervolgens worden de huid en het onderliggende vetweefsel vacuum gezogen tussen de koelplaten en begint het koelen.
  Hoe werkt Coolsculpting

  Is Coolsculpting iets voor jou?

  Coolsculpting is het lokaal weghalen van vetcellen door middel van bevriezing. Daarmee kunnen we de meest voorkomende ‘probleemgebieden’ strakker maken. Beantwoord drie vragen en ontdek of het iets voor jou is.
  Doe nu de CoolScan!