Coolsculpting behandeling van flanken

Vaak voorkomend is dat vet zich als kwabben afzet in de flanken. Dat is lastig te camoufleren en -zeker bij het dragen van strakkere kleding- zit dat in de weg. Met Coolsculpting is het mogelijk een slanker silhouet te creëren, zelfs al door het wegnemen van een paar centimeter. Met Dualsculpting wordt tegelijk aan beide zijden van de flanken behandeld.

Snel een slank silhouet

De bevroren vetcellen worden met Coolsculpting geleidelijk door het lichaam afgevoerd in de behandelperiode. De huid heeft dan de tijd om elastisch mee te bewegen. Door de tweezijdige Dualsculpting aanpak aan beide flanken is een mooi silhouet al snel te behalen.

(Foto). Al na 8 weken is het eerste resultaat zichtbaar van een slanker silhouet.

Coolsculpting behandeling flanken

Coolsculpting behandeling flanken na 8 weken

Vakkundig en betrouwbaar

Bij Coolsculpting Centers wordt alleen gewerkt met BIG-geregistreerde behandelaars, die onder leiding van een arts inmiddels al ruim 6.500 behandelingen hebben uitgevoerd. Door het gebruik van de officiële, goedgekeurde Coolsculpting apparatuur is het mogelijk veilige en goede resultaten te boeken. Als enige beschikt elke vestiging van Coolsculpting Centers over Dualsculpting CoolAdvantage apparatuur waarmee twee vetgebieden tegelijk kunnen worden behandeld.

Is Coolsculpting iets voor jou? Vraag het ons direct: 020-2373100. Of stuur nu het aanvraagformulier in, dan nemen we contact met jou op.

Hoe werkt Coolsculpting? Maak afspraak

Bekijk ook de andere behandelingen van de buik, heupen, benen, kin en taille

 • Effectieve aanpak
 • Gerichte, effectieve aanpak van vetcellen.
 • Geen operatie
 • Geen operatie dus geen littekens. Pijnloos en geen herstelperiode.
 • Bewezen techniek
 • Goedgekeurd door de FDA. Al meer dan 1.200 behandelingen in NL.
 • Bespaart tijd
 • Dualsculpting (tweezijdig) scheelt de helft in behandeltijd.

  Zo werkt Coolsculpting

  Bij Coolsculpting maken we gebruik van gecertificeerde apparatuur. Tijdens de behandeling wordt de applicator op de huid geplaatst. Deze is qua grootte aangepast op het te behandelen gebied, waardoor we heel gericht kunnen werken. Vervolgens worden de huid en het onderliggende vetweefsel vacuum gezogen tussen de koelplaten en begint het koelen.
  Hoe werkt Coolsculpting

  Is Coolsculpting iets voor jou?

  Coolsculpting is het lokaal weghalen van vetcellen door middel van bevriezing. Daarmee kunnen we de meest voorkomende ‘probleemgebieden’ strakker maken. Beantwoord drie vragen en ontdek of het iets voor jou is.
  Doe nu de CoolScan!