Coolsculpting voor een strakke buik

 

Een van de grootste ergernissen van vrouwen én mannen is een buikje. Zelfs na intensief trainen en buikspieroefeningen blijven vetrollen hardnekkig op de buik achter.

Slim naar een mooi resultaat

Met Coolsculpting worden vetcellen veilig en geleidelijk afgebroken en door het lichaam afgevoerd. De huid heeft de tijd om elastisch mee te bewegen. In 8 weken is al een duidelijke verbetering zichtbaar zoals de foto hieronder toont. Bij 12 weken is een strakke buik het mooie eindresultaat.

CoolSculpting behandeling buik

Vakkundig en betrouwbaar

Bij Coolsculpting Centers wordt alleen gewerkt met BIG-geregistreerde behandelaars, die onder leiding van een arts inmiddels al ruim 10.000 behandelingen hebben uitgevoerd. Door het gebruik van de officiële, goedgekeurde Coolsculpting apparatuur is het mogelijk veilige en goede resultaten te boeken. Als enige beschikt elke vestiging van Coolsculpting Centers over Dualsculpting CoolAdvantage apparatuur waarmee twee vetgebieden tegelijk kunnen worden behandeld.

 Is Coolsculpting iets voor jou? Vraag het ons direct: 020-2373100. Of stuur nu het aanvraagformulier in, dan nemen we contact met jou op.

Hoe werkt Coolsculpting?  Maak afspraak

Bekijk ook de andere behandelingen van heupen, benen, kin en flanken.

 • Effectieve aanpak
 • De Coolsculpting behandeling is een gerichte aanpak van vetcellen.
 • Geen operatie
 • Geen operatie, dus geen littekens. Pijnloos en geen herstelperiode.
 • Bewezen techniek
 • Bewezen techniek, goedgekeurd door de FDA.
 • Bespaart tijd
 • Dualsculpting (tweezijdig) scheelt de helft in behandeltijd.

  Zo werkt Coolsculpting

  Bij Coolsculpting maken we gebruik van gecertificeerde apparatuur. Tijdens de behandeling wordt een applicator op de huid geplaatst. Die past precies op het te behandelen gebied, waardoor we heel gericht kunnen werken. Vervolgens worden de huid en het onderliggende vetweefsel vacuüm gezogen tussen de koelplaten en begint het koelen.
  Hoe werkt Coolsculpting?

  Is Coolsculpting iets voor jou?

  Coolsculpting is het lokaal weghalen van vetcellen door middel van bevriezing. Daarmee kunnen de meest voorkomende ‘probleemgebieden’ strakker en slanker worden. Beantwoord drie vragen en ontdek of het iets voor jou is.

  Doe nu de CoolScan!